Pogoji prodaje

Ponudnik

Ponudnik artiklov, ki se nahajajo na spletnem mestu "www.mojekolo.si" je

 

Trgovina in servis koles Energija

Ihanska c.6

1230 Domžale

   

 

 s sedežem podjetja:

Jaka Tancik s.p.

Vir, Robova ulica 28

1230 Domžale

ID za DDV: SI89617231

Tel.: 01/7211394

Mob.: 040 428 675

email: info@energijabikes.com

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogoji prodaje

V spodnjih vrsticah najdete informacije o:

  • ponudbi na strani in poteku naročila
  • dobavljivosti koles
  • dostavi koles in stroških
  • plačilnih pogojih
  • veljavnosti ponudbe in cene
  • garanciji
  • varovanju podatkov

 

Ponudba na strani www.mojekolo.si in potek naročila

Spletno mesto mojekolo.si služi kot spletni katalog koles z informacijami o le-teh ter informativnimi izračuni. Nakup direktno preko spletne strani mojekolo.si ni mogoč. Za nakup se obrnite direktno na Trgovino in servis koles Energija preko email naslova ali telefona, navedenega v kontaktih ali pa (najbolje) kar osebno v trgovini.

Preko obrazca, ki ga najdete na podstrani vsakega modela kolesa, lahko kolo naročite ali pa pošljete povpraševanje po njem. V najkrajšem možnem času se bomo oglasili z informacijami o razpoložljivosti željenega kolesa.

Prevzem kolesa je mogoč osebno v trgovini ali pa z dostavo (po dogovoru) naših zaposlenih. Koles po pošti zaradi varnosti ne pošiljamo, saj obstaja velika verjetno napačno sestavljenih komponent in s tem ne varno vožnjo.

 

Dobavljivost izdelkov

Vseh koles navedenih v spletnem katalogu ni na zalogi. Spletni katalog "mojekolo.si" služi za predstavitev vseh modelov proizvajalca CUBE.

Na zalogi v Trgovini in servisu koles Energija so izbrana kolesa Cube. Za informacije o zalogi oz. dobavi glede posameznega modela nas prosimo kontaktirajte preko spletnega obrazca, ki ga najdete v podstrani vsakega kolesa, preko telefona, email naslova ali pa kar osebno v naši trgovini.

Z informacijami o zalogi ali dobavljivosti kolesa vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

 

Dostava blaga in stroški

Koles po pošti zaradi varnosti ne pošijamo. Kolo lahko prevzamete v naši prodajalni ali pa vam ga po dogovoru osebno dostavimo na željeno lokacijo. V vsakem primeru je prevzem možen le osebno.

 

Plačilni pogoji:

Pri nakupu kolesa vam nudimo naslednje načine plačila:

- gotovinsko plačilo

- plačilo z vsemi plačilnimi karticami (Maestro ipd.)

- plačilo s kreditnimi karticami Visa, Karanta in Mastercard

- obročno odplačilo preko Mastercard kartice izdani pri NLB

- plačilo s kartico Diners (tudi na obroke)

- plačilo preko nakazila na TRR račun (v tem primeru vam pred prevzemom pošljemo predračun oz. račun za nakazilo zneska)

 

Veljavnost ponudbe in cene

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vse cene v spletni trgovini so informativne. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja (barva ipd...)
Dopuščamo napake pri vnosu podatkov. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen.

 

Garancija

Za vsa kolesa velja garancija po pogojih proizvajalca, ki so navedeni v garancijskem listu, ki ga lahko preberete pred nakupom v naši trgovini. Na željo vam ga informativno lahko tudi pošljemo po emailu pred obiskom naše trgovine.

 

Varovanje podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov

Ta spletna stran za svoje delovanja uporablja piškotke. Več o piškotkih si lahko preberete na povezavi: piškotki

Okoljska odgovornost

Podjetje JAKA TANCIK S.P. po načelu razširjene proizvajalčeve odgovornosti svoje obveznosti, ki izhajajo iz evropskih direktiv 2002/96/EC in 2006/66/EC, »Uredbe o odpadni električni in elektronski opremi« (Ur.l. RS, št. 55/2015) in »Uredbe o ravnanju z baterijami in akumulatorji ter odpadnimi baterijami in akumulatorji« (Ur.l. RS, št. 3/2010, 64/2012, 93/2012) izvaja v okviru skupnih načrtov ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo ter odpadnimi baterijami in akumulatorji podjetja TRIGANA d.o.o.

Ravnanje z odpadno električno in elektronsko opremo


Simbol prečrtanega zabojnika na izdelku, njegovi embalaži ali v navodilih za uporabo pomeni, da naprave ne smete odvreči med mešane komunalne odpadke in da je bila dana v promet po 13. avgustu 2005. Vaša dolžnost je, da jo oddate na posebna zbirna mesta za ločeno zbiranje odpadkov v okviru lokalne komunalne službe. Odpadno napravo ali aparat lahko oddate tudi trgovcu ali distributerju neposredno ob nakupu podobnega izdelka. S tem izpolnjujete zakonske dolžnosti in prispevate k varstvu okolja.

Ločeno zbiranje in reciklaža OEEO preprečujeta negativne posledice onesnaževanja okolja in nastajanja nevarnosti za zdravje, do katere lahko pride zaradi neustreznega odstranjevanja izdelka, poleg tega pa omogočata predelavo materiala iz katerega je slednji izdelan, prihranek energije in naravnih virov.

V kolikor je izdelek, ki ga želite zavreči še delujoč, ga oddajte v enem izmed centrov ponovne uporabe. S tem mu boste podaljšali življensko dobo in preprečili, da bi predčasno končal med odpadki.

Ravnanje z odpadnimi baterijami in akumulatorji

Simbol prečrtanega zabojnika na baterijah in akumulatorjih, embalaži ali v navodilih za uporabo pomeni, da baterij in akumulatorjev ne smete odvreči med mešane komunalne odpadke. Vaša dolžnost je, da jih oddate na posebna zbirna mesta za ločeno zbiranje nevarnih odpadkov v okviru lokalne komunalne službe. Odpadne baterije in akumulatorje lahko oddate tudi trgovcu ali distributerju, brez obveznosti ponovnega nakupa. S tem izpolnjujete zakonske dolžnosti in prispevate k varstvu okolja.

Če je pod zgoraj prikazanim simbolom natisnjen kemijski simbol, ta v skladu z zakonodajo označuje, da se v tej bateriji ali akumulatorju nahaja težka kovina (Hg = živo srebro, Cd = kadmij, Pb = svinec) v presežni vrednosti, kot jo določa zakonodaja.

Če naprava vsebuje baterije ali akumulatorje, ki jih ni mogoče preprosto odstraniti brez ogrožanja varnosti uporabnika, jih mora le-ta oddati skupaj z odpadno napravo v sistem zbiranja odpadne električne in elektronske opreme.

 

Podrobnejše informacije


Naredite korak v zeleno z ogledom spletne strani www.ozavescen.si in si pridobite podrobnejše informacije o recikliranju odpadnih aparatov, naprav, baterij, akumulatorjev in ostalih odpadkov.

Na spletni strani je na voljo seznam zbirnih centrov komunalnih podjetij ter informacije o centrih ponovne uporabe, kjer lahko oddate še delujoče naprave in aparate.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z brskanjem po tej strani se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več...
x