Pogoji prodaje

Ponudnik

Ponudnik artiklov, ki se nahajajo na spletnem mestu "www.mojekolo.si" je


Trgovina in servis koles Energija

Ihanska c.6

1230 Domžale

   

 

 s sedežem podjetja:

Jaka Tancik s.p.

Vir, Robova ulica 28

1230 Domžale

ID za DDV: SI89617231

Tel.: 01/7211394

Mob.: 040 428 675

email: info@energijabikes.com

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogoji prodaje

V spodnjih vrsticah najdete informacije o:

  • ponudbi na strani in poteku naročila
  • dobavljivosti koles
  • dostavi koles in stroških
  • plačilnih pogojih
  • veljavnosti ponudbe in cene
  • garanciji
  • varovanju podatkov

 

Ponudba na strani www.mojekolo.si in potek naročila

Spletno mesto mojekolo.si služi kot spletni katalog koles z informacijami o le-teh ter informativnimi izračuni. Nakup direktno preko spletne strani mojekolo.si ni mogoč. Za nakup se obrnite direktno na Trgovino in servis koles Energija preko email naslova ali telefona, navedenega v kontaktih ali pa (najbolje) kar osebno v trgovini.

Preko obrazca, ki ga najdete na podstrani vsakega modela kolesa, lahko kolo naročite ali pa pošljete povpraševanje po njem. V najkrajšem možnem času se bomo oglasili z informacijami o razpoložljivosti željenega kolesa.

Prevzem kolesa je mogoč osebno v trgovini ali pa z dostavo (po dogovoru) naših zaposlenih. Koles po pošti zaradi varnosti ne pošiljamo, saj obstaja velika verjetno napačno sestavljenih komponent in s tem ne varno vožnjo.

 

Dobavljivost izdelkov

Vseh koles navedenih v spletnem katalogu ni na zalogi. Spletni katalog "mojekolo.si" služi za predstavitev vseh modelov proizvajalca CUBE.

Na zalogi v Trgovini in servisu koles Energija so izbrana kolesa Cube. Za informacije o zalogi oz. dobavi glede posameznega modela nas prosimo kontaktirajte preko spletnega obrazca, ki ga najdete v podstrani vsakega kolesa, preko telefona, email naslova ali pa kar osebno v naši trgovini.

Z informacijami o zalogi ali dobavljivosti kolesa vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

 

Dostava blaga in stroški

Koles po pošti zaradi varnosti ne pošijamo. Kolo lahko prevzamete v naši prodajalni ali pa vam ga po dogovoru osebno dostavimo na željeno lokacijo. V vsakem primeru je prevzem možen le osebno.

 

Plačilni pogoji:

Pri nakupu kolesa vam nudimo naslednje načine plačila:

- gotovinsko plačilo

- plačilo z vsemi plačilnimi karticami (Maestro ipd.)

- plačilo s kreditnimi karticami Visa, Karanta in Mastercard

- obročno odplačilo preko Mastercard kartice izdani pri NLB

- plačilo s kartico Diners (tudi na obroke)

- novo pri nas:  kredit preko hranilnice LON. Več o tem: LON kredit

- za izbrane modele koles so izdelane tudi ponudbe za brezobrestno obročno odplačilo (EOM = 0%), kar pomeni, da po odplačanih obrokih plačate le ceno kolesa, za vse ostalo poskrbimo mi. Te ponudbe so posebej zavedene pri izbranih modelih koles.

- plačilo preko nakazila na TRR račun (v tem primeru vam pred prevzemom pošljemo predračun oz. račun za nakazilo zneska)

 

Veljavnost ponudbe in cene

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vse cene v spletni trgovini so informativne. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja (barva ipd...)
Dopuščamo napake pri vnosu podatkov. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen.

 

Garancija

Za vsa kolesa velja garancija po pogojih proizvajalca, ki so navedeni v garancijskem listu, ki ga lahko preberete pred nakupom v naši trgovini. Na željo vam ga informativno lahko tudi pošljemo po emailu pred obiskom naše trgovine.

 

Varovanje podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Ta stran uporablja piškotke. Z brskanjem po tej strani se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več...
x